La ràdio de La Lira

Des de fa anys la nostra entitat, en col·laboració amb radiobanda.com, realitza gravacions dels concerts del cicle Amposta de Banda a Banda, i actualment es realitzen gravacions de cada un dels concerts que es realitzen a l’auditori Octavi Ruiz, per tal de tenir una fonoteca de La Lira, una documentació molt valuosa que queda com testimoni de la producció musical de l’entitat i de la seva evolució.

Ara, La Lira Ampostina ha posat en marxa, en col·laboració amb radiobanda.com, una ràdio en línia on podeu escoltar gravacions de la nostra Banda i Cor que s’han anat enregistrant al llarg dels anys, una forma d’accedir a la fonoteca que poc a poc anem construint. Esta ràdio la trobareu en un reproductor que es mostra a la pàgina inicial i a la secció de conjunts del web de La Lira Ampostina.

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.