La SMPVB Banda de Música “La Valenciana” participa a Amposta de Banda a Banda 18a Edició.

Dissabte 30 de març la banda que ha visitat l’auditori de La Lira Ampostina dins del cicle Amposta de Banda a Banda ha estat la Societat Musical del País Valencià a Barcelona (SMPVB) “La Valenciana”. Aquesta és una entitat molt jove, nascuda el 2016, formada majoritàriament per músics professionals i amateurs del País Valencià que resideixen a Barcelona i rodalies. “La Valenciana” ofereix un repertori majoritàriament de compositors valencians, en el qual no falta la música festera de Moros i cristians.

El programa del concert que ha oferit la banda ha estat el següent: En flames, pasdoble de Pau Verdú; Euphoric City, de Carlos Pellicer; Vasa, de José Suñer; Mi Barcelona, pasdoble de Julio Laporta; Estellesiana, suite simfònica de Joan Enric Canet, i El racó de l’or, de Saül Gómez. El bis del concert ha estat la marxa mora Penya de cadell, de Francisco Esteve Pastor.

Algunes imatges cedides per Joaquin Forcadell

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.