La Unió Musical de Lleida a Amposta de banda a banda

El proper dissabte 28 de març, a les 20.00h, tornem a tenir una cita amb el cicle Amposta de banda a banda. Aquest cop serà la Unió Musical de Lleida, sota la direcció d’Esteve Espinosa, la banda encarregada d’oferir-nos el concert.

La Banda Simfònica Unió Musical de Lleida va néixer l’any 2014 per iniciativa de 6 músics professionals, docents al Conservatori de Música de Lleida. Actualment compta amb 160 sòcies i socis, i la plantilla es compon d’entre 60 i 95 músics.

En la seva curta història ha actuat a l’Auditori Enric Granados, de Lleida, a les comarques lleidatanes, a Itàlia, a Llíria, a València. El seu repertori, variat, amb col·laboracions amb artistes de renom, posa èmfasi també en el repertori escrit exclusivament per a banda simfònica.

El seu director titular és Esteve Espinosa, nascut a Benissanó (València), titulat superior en percussió pel Conservatori Superior de Música de Saragossa, és professor numerari al Cosnervatori Municipal de Lleida. Ha col·laborat amb diferents formacions, com l’Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida, de qui fou timbaler; la Banda Municipal de Barcelona, i orquestres professionals de tot l’Estat. És director titular de la Banda Juvenil de la Unió Musical de Llíria i també ha dirigit en algunes ocasions la Banda Simfònica de la mateixa entitat.

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.