L’Associació Banda de Música de Santa Quitèria de Tírig aconsegueix el Primer Premi al Certamen de Bandes de Música de la Diputació de Castelló

L’Associació Banda de Música de Santa Quitèria de Tírig ha obtingut el Primer Premi en la secció Quarta de la 45a Edició del Certamen de Bandes de Música, organitzat per la Diputació de Castelló. Aquesta victòria els permetrà avançar al Certamen autonòmic, on representaran la seva categoria a nivell regional.

En aquesta destacada actuació, dos músics de la Lira van tenir l’oportunitat de participar amb la banda guanyadora. Es tracta de Rafel Margalef, saxofonista, i Ferran Rosa, clarinetista, que van contribuir significativament a l’èxit de l’agrupació.

A més, la Banda de Música de Santa Quitèria de Tírig participarà pròximament al festival de bandes que organitza anualment la Lira Ampostina dins del marc de les Festes Majors d’Amposta. Aquest esdeveniment serà una excel·lent oportunitat per a la banda de continuar demostrant el seu talent i per a celebrar la seva recent victòria amb el públic ampostí.

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.