L’Ateneu Musical i Cultural d’Albalat de la Ribera inaugura el 19è cicle Amposta de Banda a Banda

Dissabte 25 de gener s’inicià el 19è Cicle Amposta de Banda a Banda amb la participació de la banda simfònica de l’Ateneu Musical i Cultural d’Albalat de la Ribera sota la direcció de David Moltó Romero. La casualitat fa que aquesta banda sigui la mateixa que va inaugurar el cicle en la seva primera edició.

En aquest concert inaugural la banda de l’Ateneu Musical i Cultural d’Albalat de la Ribera ens ha ofert una selección de cinc peces. En la primera part del concert varen interpretar Albalat de la Ribera  pasdoble de Vicent García Bou, Terra Mítica obra de la que ens varen interpretar; Arc Mediterrani, Nocturn i dansa en les nits de lluna plena i la terra beneïda, i Rapsòdia Eslava núm 1  Carl Friedemann. La segona part del Concert ha constat de dues peces, en primer lloc, Virginia de Jacob de Hann i Danzón núm 2 de Arturo Márquez. El bis del concert ha estat dedicat a Beethoven atès que enguany es commemora el 250 aniversari del naixement d’aquestcompositor.

Algunes imatges cedides per Joaquin Forcadell

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.