L’Ateneu Musical i Cultural d’Albalat de la Ribera inaugura el 19è cicle Amposta de Banda a Banda

Aquest dissabte 25 de gener de 2020, a les 20.00h, el teatre-auditori de La Lira Ampostina acollirà el primer concert del 19è cicle Amposta de Banda a Banda.

Serà la banda simfònica de l’Ateneu Musical i Cultural d’Albalat de la Ribera la que ens oferirà aquest concert, sota la direcció de David Moltó Romero. La casualitat fa que aquesta banda sigui la mateixa que va inaugurar el cicle en la seva primera edició. Es tracta de la banda de música més antiga de la localitat d’Albalat de la Ribera, nascuda al segle XIX. Ha participat en nombrosos certàmens de bandes, en els quals ha aconseguit diferents premis, entre els quals destaca el primer premi i menció d’honor, amb la màxima puntuació, al Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València, de l’any 2001, en el qual ha participat anteriorment i posterior, amb sengles guardons. La banda, el 2012, sota la batuta de Saül Gómez Soler, va participar a la secció d’honor del Certamen, amb més de 111 músics, xifra significativa per a un municipi de 3500 habitants. L’Ateneu ha actuat en diferents llocs d’Europa, ha gravat un disc i actualment compta amb una vuitantena de músics.

El seu director, David Moltó, ho és des del 2017, i té el títol superior d’oboè pel Conservatori Superior de Música de València. Ha col·laborat amb diferents orquestres i és membre fundador del Mediterrània Quintet de Vent. Ha estat professor del Conservatori Professional Perfecto García Chornet de Carlet, i des de 2001 ocupa la plaça d’oboè solista a la banda municipal d’Albacete.

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.