Les sonates de Mozart, concert per violí i piano amb Albert Rodríguez i Jordina Setó.

Aquest diumenge 20 de març de 2016

el violinista Albert Rodríguez i la pianista Jordina Setó han interpretat un concert on el fil conductor han estat les sonates de Mozart.


 

Amb les sonates:

Sonata en Mib Major núm. 26 KV 302
              Allegro
              Rondó

 

Sonata en Sol Major núm. 25 KV 301
              Allegro con spirito
              Allegro

 

Sonata en Do Major núm. 24  KV 296
              Allegro vivace
              Andante sostenuto
              Rondó Allegro


 

Albert Rodríguez                  

Nascut a Barcelona, va iniciar el seu aprenentatge musical al Conservatori de Badalona on va rebre la influència dels mestres Marc Friedhoff, Jaume Cortadellas i Maria Lluisa Alegre. Després de continuar els seus estudis a la Guildhall School, realitzà un post-grau a la Universitat d’Indiana essent becat pel Ministeri d’Educació i per la Fundació “la Caixa”. La seva carrera musical l’ha portat a actuar arreu de Catalunya, així com a diversos festivals d’Alemanya, Dinamarca i els Estats Units. Ha estat premiat al concurs “Germans Claret” i al “Maria Canals”, a més d’ haver-li estat atorgat per mèrits artístics la “Dean’s Scholarship” i la “Lenore Hatfield Foundation Scholarship”. Actualment exerceix la docència als conservatoris de Tortosa i Reus. Albert Rodríguez toca un instrument del mestre lutier David Bagué. 

Jordina Setó  

Nascuda a Vila-seca, comença a estudiar música a l’edat de 8 anys al Conservatori Professional de música de Vila-seca amb Cecilio Tieles i Alan Branch de música de cambra. Finalitza el grau mitjà amb Menció d’Honor tant de piano com de música de cambra.

El 2007 obté el Grau Superior de piano al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona, becada pel propi centre, on estudia amb Stanislav Pochekin i Àngel Soler. Seguidament realitza un Màster de piano a la Hogeschool voor de Kunsten d’Utrecht (Països Baixos) amb la pianista hongaresa Klára Würtz.

Ha estat membre de la NJO (Jove Orquestra dels Paisos Baixos) participant en projectes de música contemporània i simfònica; de la JONC Filharmonia i de l’ensemble Liceu XXI. Ha rebut consell de pianistes de la talla de J. M. Colom, M. Zabaleta, A. Attenelle, A. Weiss, F. Gottlieb, B. Douglas, D. Baker, entre d’altres.

De les diverses formacions de cambra en les que ha participat destaca la formació de trio amb clarinet i violí amb qui va obtenir el 3r premi al Concurs Ciutat de Manresa el 2008. I en duet amb violoncel amb el que va obtenir el premi de la Fundació de Música Contemporània del Concurs Sant Joan de Vilatorrada el 2013.

És col·laboradora habitual del cor de cambra femení Scherzo de Vila-seca dirigit per Sílvia Gil-Pérez. Des del 2010 és pianista acompanyant titular al Conservatori de Música de Tortosa de la Diputació de Tarragona.

Algunes imatges