ESCOLA | Liv Quartet, amb dos músiques de La Lira, premiat a París

El quartet de clarinets Liv Quartet, format per quatre noies, entre les quals les clarinetistes formades a La Lira Júlia Solà i Laia Haro, ha estat premiat al concurs de cambra Musiques d’Ensemble. Este és un concurs d’àmbit europeu, organitzat per la FNAPEC, federació nacional -francesa- de pares d’alumnes de conservatoris i d’escoles de música, de dansa i de teatre. En el concurs no només es premia la qualitat de la interpretació, sinó també el projecte col·lectiu que es presenta, i vol ser una via de descobriment i d’acompanyament de joves talents. Diferents mecenes realitzen aportaciones econòmiques en els diferents premis que s’atorguen.

En el cas de Liv Quartet, han aconseguit un guardó de 2000€ per al seu projecte, aportat per la mecenes senyora Nguyen Thien Dao.

Des de La Lira Ampostina felicitem el quartet i volem compartir l’orgull que dona, saber que ampostines i músiques de La Lira, aconsegueixen estes fites fora de les nostres fronteres. Enhorabona!

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.