Manel Margalef, creador de l’escultura “A la gent de la Lira”

L’artista Manel Margalef serà el creador de l’escultura “A la gent de la Lira”

Doctor en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, professor a l’Escola D’art i Disseny de la Diputació de Tarragona, i professor associat del departament de pedagogia de la Universitat Rovira i Virgili.

Manel Margalef és un artista molt actiu, guardonat prestigiosament amb el XXVIII Premi Julio Antonio d’Escultura, a la Biennal d’Art de la Diputació de Tarragona. També amb el Premi compra Baix Camp, i el premi IV Biennal d’Arts Plàstiques Rafael Botí.

En els últims anys, ha inaugurat l’exposició Psycho objectes, a la Sala Garcia de l’Escorxador de Tortosa, els anys 2009 i 2010 va participar al projecte La mirada reposada, organitzat per l’Escola d’Art de Tortosa, col·laborant amb els artistes Leonardo Escuda, Josep Salmerón i Lluis Vives.

Ha rebut diversos premis per les seves obres, com el premi de Pintura de la Fundació Arenas, l’any 2007, o el premi Salou de Recerca Pictòrica, l’any 2008.

Manel Margalef realitza les seves obres amb suports tècnics com la impressió digital prolàser color, a més del muntatge d’espais (tant interiors com exteriors), entre d’altres com la pintura. La temàtica és ILXFGWCCSLiada, utilitzant les nocions d’espais privats com a noció de la nostra cultura i societat, a més de l’establiment d’un diàleg entre ell i l’Arquitectura a través dels conceptes d’Identitat i Memòria. D’altra banda, revisa les nostres percepcions a través de la deconstrucció d’objectes quotidians.

L’escultura “A la gent de la Lira” serà creada amb antics faristols de l’entitat.

La Lira Ampostina

100 anys d’arrels musicals

 

logocentenari

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.