ESCOLA | Musicoteràpia per a embarassades

Posa música al teu embaràs!

Qui guiarà les sessions?

Les sessions aniran a càrrec de la Romina Rótulo, pedagoga i musicoterapeuta, dues professions que li permeten ajudar a treure el màxim de les persones.

La Romina s’ha format en psicologia i intel·ligència emocional i s’ha especialitzat en el Musicoteràpia Focal Obstètrica de Gabriel F. Federico (MTFO).

El seu objectiu com terapeuta és que tu aprenguis a cuidar-te durant l’embaràs, que et connectis amb el teu bebè i que visquis de manera més conscient aquesta etapa de la vida tan bonica i reptadora. 

Què és la musicoteràpia?

La musicoteràpia és una disciplina científica en la qual s’utilitza la música i els diferents elements per assolir objectius que millorin la qualitat de vida de les persones. 

Què aconseguiràs?

Gaudir de l’embaràs i trobar-te millor durant aquesta etapa. Preparar-te físicament i mentalment per al part. Connectar-te de manera profunda amb el teu bebè per néixer i amb tu mateixa. Aprendre estratègies per calmar el teu bebè des de la panxa. 

Preguntes freqüents:

És necessari saber música per apuntar-s’hi?

No. Tot i que l’eina principal és la música, no necessites tenir coneixements musicals ni dominar cap instrument, ja que la música s’utilitza com un mitjà d’expressió.

Quines activitats farem a les sessions?

Farem visualitzacions, seleccionarem i crearem cançons per al teu bebè, tocarem instruments musicals, cantarem i farem altres activitats per comunicar-te amb el teu bebè.

Puc apuntar-m’hi si estic embarassada de pocs mesos?

És clar que sí! Pots apuntar-te des del moment que t’assabentes que estàs esperant un bebè. I quan el tinguis pots passar amb el mateix abonament al grup de musicoteràpia per a famílies.

Quan i on es faran les sessions?

Les sessions es faran a la seu de La Lira Ampostina en dissabte pel matí.

El curs de musicoteràpia per embarassades a les 11:30 h (Durada d’una hora)

Com em puc inscriure?

La inscripció es pot fer a la secretaria de La Lira Ampostina, al carrer Francesc Casanovas, 44 (43870- Amposta), en horari d’oficina, (De dilluns a divendres de 9h a 13h i de 16h a 19h), durant tot el curs acadèmic. 

Connecta amb tu mateixa i amb el teu bebè a través de la música! 

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.