Nexes Project en concert, amb dos músics de La Lira

Diumenge 6 de febrer de 2022, a les 12.00h, a l’Auditori Octavi Ruiz, podrem gaudir de la música d’un quartet de saxofons de nova creació, Nexes Project, del qual en són membres dos saxofonistes formats a l’escola de música de La Lira Ampostina, Joan German i Pep Ignacio.

Nexes Project neix a Barcelona l’any 2021, de la mà de quatre estudiants de saxòfon clàssic i contemporani de l’aula de l’ESMUC. Amb la tutela saxofonista del Nacho Gascón i del pianista Kennedy Moretti, volen fer arribar la seva música tan lluny com puguin a través dels seus instruments de vent. Han rebut classes de Kebyart Ensemble i del clarinetista Lorenzo Coppola.

La idea d’engegar aquest projecte sorgeix de la necessitat dels integrants de fer música junts, de tenir la possibilitat de conèixer la música escrita originalment per a la formació, però també donar-se la oportunitat de descobrir música per a altres formacions, donant-li així una perspectiva diferent.

El programa del concert és el següent:

-Gener: al costat de la xemeneia, de “Les Estacions” Op.37b, Pytotr Ilyich TCHAIKOVSKY
-Quartet de Corda Op.20 No.4 en Re Major, Joseph HAYDN
-Quatuor, Alexandre GLAZUNOV

Este concert és un acte amb entrada lliure.

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.