Nota d’agraïment

La Junta de la Societat Musical La Lira Ampostina vol agrair l’esforç de la banda de l’Escola i de la banda de música de La Lira per les activitats realitzades el cap de setmana, juntament amb l’agraïment als seus respectius directors, Santi Ruiz i Octavi Ruiz.

La banda de l’Escola va participar en dues trobades dissabte, una al matí i l’altra a la tarda. Van ser la trobada d’Escoles de Música i Dansa celebrada a Flix i la trobada de Bandes Juvenils de Catalunya celebrada a la Unió Filharmònica. Alguns alumnes van compaginar-ho també amb assajos i audicions al centre.

La banda de música de La Lira es va desplaçar ahir diumenge a l’Encanyissada per oferir el cercavila que obria els actes de la Festa de la Plantada que organitza cada any el Restaurant l’Estany.

Sabem l’esforç que suposa participar en activitats en la recta final del curs i per això volem fer un agraïment públic a les i als músics.

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.