Obertes les inscripcions a l’Escola

Les inscripcions per aprendre música a l’Escola i Centre Professional de Música La Lira Ampostina estan obertes durant tot el mes de juny. Oferim música per a totes les edats, des dels 4 anys, amb diferents nivells, des de sensibilització fins grau professional de música, passant pels diferents nivells intermitjos, amb gran varietat d’instruments, tant de vent-fusta, vent-metall, percussió, com corda fregada i corda pinçada. També podeu venir a gaudir amb el cant modern. Tenim diferents conjunts instrumentals. Podeu formar part de la banda del centre, i si voleu, quan arribe el moment, podeu formar part de la banda de La Lira Ampostina. Des del curs passat també oferim musicoteràpia per a embarassades i nadons.

Informeu-vos a la secretaria, trucant al 977 701004 o enviant un correu a info@laliraampostina.com. També ens podeu seguir al web i les xarxes socials.

Vos esperem!

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.