Presentació de Sergi Costes i inauguració de l’auditori “Octavi Ruiz”

El proper diumenge 15 d’agost, a les 11.30h, al teatre-auditori de la Societat, la banda de música La Lira Ampostina ofereix un concert en el qual presentarà el seu nou director, Sergi Costes Ferrré.

Abans del concert, a les 11.00h, al vestíbul del mateix auditori, s’inaugurarà el nou nom del mateix, el qual passarà a ser “Octavi Ruiz”, en honor a qui ha estat director de la banda i de l’escola de música durant 39 anys.

L’any 2020 es jubilava qui havia estat director de la banda de música i de l’escola i conservatori de música, Octavi Ruiz, després de 39 anys en el càrrec. L’ha succeït al capdavant de la direcció de l’escola de música i conservatori, el músic ampostí format a La Lira, Pau Rodríguez. La banda, durant el curs 2020-2021, ha estat en mans del músic també ampostí i format a La Lira, Agustí Roé.

Currículum de Sergi Costes

Podeu reservar localitat per al concert clicant el següent botó:

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad