Reconeixement a Javier Escrihuela

El passat 12 d’agost es va realitzar un acte de reconeixement al Sr. Javier Escrihuela per la seva tasca com a President, al capdavant de la nostra Societat durant 18 anys. Durant aquests anys, tant ell com la Junta que presidia, van realitzar una gran tasca amb multitud d’iniciatives sempre relacionades amb la promoció de la cultural musical i amb l’objectiu d’enfortir i fer créixer La Lira Ampostina. D’entre totes les fites assolides, segurament unes de les dos més importants va ser l’organització i celebració de l’Any del Centenari i també el reconeixement de l’entitat com a Centre Reglat d’Estudis de Grau Professional.

En agraïment a la seva tasca, l’entitat li va lliurar la Insígnia d’Or de la Societat. L’acte va estar encapçalat pel Sr. Adam Tomàs, alcalde de la ciutat, el Sr. Manel Zaera, president entrant de La Lira Ampostina, i el Sr. Octavi Ruiz, director de la Banda de Música La Lira Ampostina i de l’Escola de Música.

Més imatges en el següent enllaç.

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.