Rogelio Rodríguez participa a Van Començar a La Lira

Diumenge 26 era el torn del Rogelio Rodríguez a la trompeta.

Amb un concert extraordinari i alhora inhabitual en el que l’instrument era un gran ensemble de vent-metall i percussió, Rogelio acompanyat per el grup de metalls i percussió del conservatori de la Diputació de Tarragona ha ofert un espectacular concert on la tècnica i els valors eren evidents.

Fantàstic concert, en peces molt ben escollides.

Algunes imatges


Roger Rodríguez Múria nascut a Amposta (Montsià) el 28 de Maig de 1963.

La seva trajectòria musical ha estat molt dilatada i diversa. Ha estudiat a l’escola de La Lira Ampostina , al Conservatori de Tarragona, Conservatori Municipal de Barcelona , Conservatori de Perpignà , Conservatori del Liceu de Barcelona.

Posseeix el títol de professor Superior de trompeta. Ha realitzat els cursos de pedagogia musical del mètode Ireneu Segarra, el Curs d’Adaptació Pedagògica (CAP) per la URV , i ha assistit a diversos cursos , classes i masters impartits pels millors pedagogs i trompetistes europeus. En el camp de la direcció de bandes de música ha realitzat cursets de direcció de banda amb els mestres Luís Sanjaime Messeguer, Ferrer-Ferran, Jose Rafael Pasqual Vilaplana, Alex Schillings, Thomas Doss ; així com diferents conferències sobre la història de les bandes de música, el repertori bandístic, la composició per a banda a càrrec dels mestres Jose Rafael Pasqual Vilaplana, Lito Fontana i Johan de Meij.

Professionalment ha estat membre de les Bandes de Música del Govern Militar de Tarragona i Banda de música del Govern Militar de Barcelona.

Ha treballat a diverses escoles de música. Ha col·laborat durant tres temporades amb la Banda Municipal de Barcelona i amb la cobla Municipal Ciutat de Barcelona.

Ha estat professor de trompeta del Conservatori Superior de Música de Barcelona..

És membre-fundador del quintet de metalls “Terranova brass quintet”.

Ha estat també professor de trompeta i Harmonia a l’escola de música La Lira ampostina d’Amposta .

Des de fa 26 anys i per oposició és professor titular de Trompeta del Conservatori Professional de Música de la Diputació de Tarragona. També al mateix lloc imparteix classes de música de cambra, i la direcció de l’Orquestra de Vents i Percussió del Conservatori.

És el director des de fa trenta-tres anys de la Banda de Música L’Artística de Sant Jaume D’Enveja i de la seva Escola de Música.

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.