Santa Cecília 2015

Divendres 20 de novembre La Lira Ampostina va encetar la celebració de Santa Cecília amb el tradicional concert de cada any.

Aquest any però, el concert ha servit per presentar també els elements distintius del Centenari de la nostra Societat, la peça commemorativa, el logotip, el lema i el cartell. L’auditori de la Societat es va omplir per gaudir d’un concert diferent en què la banda va interpretar música en solitari, amb cantants i amb djs, cosa poc habitual, una experiència interessant i impactant.

20151121114519

A més, després de molt de temps aquest any es va recuperar el partit de futbol entre membres de les dues societats musicals ampostines, la Unió Filharmònica i La Lira Ampostina. El partit s’ha jugat avui al migdia al camp de futbol annex de l’Estadi Municipal. El resultat ha
estat de 4-1 a favor de La Lira, tot i que el resultat és el menys important en una activitat com aquesta, la qual demostra el bon clima entre els músics de les dues entitats.

Finalment diumenge 22 de novembre, les dues societats musicals d’Amposta celebraren Santa Cecília amb cercavila i una missa a l’església del Sagrat Cor. La nostra banda va matinar per passar abans per casa del trompista Jesús Díez i donar-li la benvinguda com a  músic. Després, camí de l’església, la Lira va passar per la Unió Filharmònica  felicitant-los Santa Cecília.

22815447637_9c3ca59361_o

En acabar la missa va estar la Unió Filharmònica qui va passar per la seu de La Lira per oferir la seva felicitació.

Els actes festius van concloure amb el dinar de germanor celebrat a la sala de ball, organitzat i confeccionat per membres de la Junta i moltes persones col·laboradores a qui, com cada any, els agraïm l’esforç i els felicitem pel gran dinar que ens van oferit. Com anècdota, durant el dinar vam escoltar una versió retocada de l’himne de La Lira, ballable, en record de la nova experiència viscuda en el concert que va combinar música de banda i música electrònica. Un grup de músics es va posar uns auriculars de DJ fent broma amb el nostre director, Octavi.