Santa Cecília 2021

La Societat Musical La Lira Ampostina celebrarà este any la festivitat de Santa Cecília durant 3 dies, amb la participació de les diferents seccions de l’entitat.

Dissabte 20 de novembre, a les 18h, a l’auditori Octavi Ruiz, la banda de música La Lira Ampostina, dirigida per Sergi Costes, oferirà el tradicional concert, enguany amb un programa d’obres encarregades per la Federació Catalana de Societats Musicals, basades en la pandèmia COVID-19, i obres premiades al concurs de composició “Josep Maria Lleixà Subirats”, no estrenades fins al moment. Estes obres s’estrenaran per primer cop a l’auditori de l’Hospitalet de l’Infant, la setmana abans, el 13 de novembre, per la nostra banda. Durant el concert es presentarà la representant de La Lira per a les Festes Majors 2022. Este també és el concert inaugural de la XX temporada del cicle Amposta de Banda a Banda, de La Lira Ampostina.

Diumenge 21 de novembre, a les 20h, a l’auditori Octavi Ruiz, el cor La Lira Ampostina, dirigit per Núria Francino, oferirà el seu concert de Santa Cecília. És un concert amb la música tradicional de les Illes Balears com motiu principal.

Dilluns 22 de novembre, durant tot el dia, davant de la porta principal de l’auditori Octavi Ruiz, l’alumnat de l’Escola i Centre Professional de Música La Lira Ampostina, realitzarà diferents activitats musicals per celebrar la diada de la patrona dels músics.

Us convidem a acompanyar-mos en tots els actes que hem preparat, amb molta il·lusió. Que tingueu una bona Santa Cecília!

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.