Ser soci de La Lira té avantatges!

La Societat Musical Lira Ampostina ha emès el carnet per a les sòcies i socis de l’entitat, per tal que puguin aconseguir descomptes i altres avantatges en diferents comerços de la ciutat. Les sòcies i socis de La Lira Ampostina tenen ja diferents avantatges, pel fet de ser-ho, com ara poder estudiar música l’escola de La Lira o descomptes en actes organitzats per la Societat.

A més d’estes avantatges, que s’han anat reduint amb el temps, amb la desaparició de seccions tradicionals, com el cinema o el ball, La Lira ha encetat una campanya amb els comerços ampostins, de manera que al mateix temps que es fomenta el consum local, les sòcies i socis de La Lira poden gaudir d’avantatges, presentant el seu carnet de La Lira.

Els establiments que ofereixen descomptes i ofertes es poden consultar en este mateix web: https://www.laliraampostina.com/socies-i-socis. La llista d’anirà ampliant a mesura que s’adhereixin més comerços.

Per aconseguir el carnet de La Lira cal passar per la secretaria de la Societat.

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.