PROGRAMACIÓ | Temporada primavera-estiu a l’auditori Octavi Ruiz

La Societat Musical La Lira Ampostina inicia la temporada primavera-estiu de l’auditori Octavi Ruiz de l’entitat, amb el concert de primavera de la banda de música La Lira Ampostina, sota la direcció de Sergi Costes Ferré. La banda dedicarà el concert a la memòria de la companya, cantaire i professora Neus Ventura.

La temporada continuarà amb el concert inaugural de la Setmana Cultural de La Lira Ampostina, el dia 30 d’abril, que oferirà la banda de música de la Societat.

El dia 30 d’abril, el cor La Lira Ampostina, oferirà un concert per celebrar el seu vintè aniversari.
Entre el 30 d’abril i el 7 de maig se celebrarà a l’Auditori Octavi Ruiz, entre altres espais, la Setmana Cultural de l’Escola i Centre Professional de Música La Lira Ampostina.

Al juliol l’auditori Octavi Ruiz acollirà els concerts de la Banda Simfònica, i de la Jove Orquestra de la Diputació de Tarragona, els dies 9 i 19, respectivament.

Finalment, dins de les Festes Majors d’Amposta, l’auditori serà l’escenari del XLIV Festival de Bandes de Música de La Lira Ampostina, amb un concert a dos de la banda de la Societat i de la banda simfònica de la Societat Filharmònica Alteanense, d’Altea (Alacant).

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.