Des de la Societat Musical La Lira Ampostina presentem la programació de la nova temporada tardor-hivern al nostre auditori Octavi Ruiz. Com cada any, la nostra entitat programa els tradicionals actes de la banda, del cor i de l’Escola i Centre Professional de Música, entre novembre i març.

Poc a poc hem anat recuperant l’activitat després de la part més dura de la pandèmia. En esta nova temporada, recuperem el cicle Amposta de Banda a Banda, en la seva XXI edició, que durant el 2022 no s’ha pogut realitzar. El recuperem amb un format reduït, però amb bandes de qualitat, com sempre hem pogut escoltar al nostre auditori.

Acabarem la temporada amb un acte en el qual col·laborarà la nostra banda, un monòleg de l’humorista valencià Eugeni Alemany. Serà un gran final de temporada, abans d’emprendre la programació d’actes de primavera-estiu.

Per acabar, només queda comentar-vos que tots els actes requereixen reserva d’entrada, per tal de garantir un millor control de l’aforament, encara que no tots són actes de pagament. Podreu reservar les vostres butaques a Entrápolis, o bé passar-vos per la secretaria de la Societat. Al següent enllaç trobareu els accessos a la reserva d’entrades de cada un dels actes: https://www.laliraampostina.com/entrades/.

Desitgem que gaudiu de tota l’activitat programada, i que ens acompanyeu, com sempre, en cada un dels actes, preparats amb molta il·lusió per seguir sent un referent musical i de cultura en general al territori.

[ecs-list-events limit=’6′]

A continuació teniu el llibret de la temporada, amb tota la informació dels actes programats.