Temporada tardor-hivern de l’Auditori Octavi Ruiz

La Societat Musical La Lira Ampostina presenta la temporada de concerts tardor-hivern de l’Auditori Octavi Ruiz. Esta temporada comença amb el concert de Santa Cecília de la banda de música La Lira Ampostina, dirigida per Sergi Costes, dissabte 20 de novembre a les 18.00h. Este concert serà també el concert inaugural de la XX edició del cicle Amposta de Banda a Banda, i hi haurà una taquilla inversa per col·laborar amb la Lliga Contra el Càncer. El mateix cap de setmana, diumenge 21 de novembre a les 20.00h, serà el cor La Lira Ampostina l’encarregat d’oferir el seu concert de Santa Cecília.

Ja al mes de desembre tindrem dos caps de setmana intensos de concerts. Dissabte 11 de desembre a les 20.00h, la Banda Simfònica de les Illes Balears, dirigida per Tomeu Aulí visitarà el nostre auditori en el segon concert del cicle Amposta de Banda a Banda. Diumenge 12 a les 12.00h, la banda de música La Lira Ampostina oferirà un concert en benefici del projecte Emma. Dissabte 18 de desembre a les 20.00h, la Banda Simfònica de la SM Lira Castellonera, dirigida per Beatriz Fernández, oferirà el concert de cloenda del cicle Amposta de Banda a Banda.

I la temporada de concerts finalitzarà amb el concert d’hivern de la banda de música La Lira Ampostina, el 12 de febrer de 2022 a les 20.00h.

Les entrades dels concerts del dia 11 i 18 de desembre tenen un preu de 3€ i són gratuïtes per als socis. Les entrades per al concert en benefici del projecte Emma tenen un preu de 5€ si es destinaran íntegrament a col·laborar amb el projecte.

Es podran adquirir les entrades en línia, al web entrapolis.com i a la secretaria de La Lira Ampostina. Més endavant publicarem la informació de cada un dels concerts amb l’accés a la compra d’entrades.

Actualització 8 de desembre de 2021: els concerts dels dies 11, 12 i 18 de desembre s’han cancel·lat.

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.