Tercer programa de Som de la banda

Ahir dijous es va emetre un nou programa ‘Som de la banda’, el tercer, a Canal TE. Vam repassar l’agenda d’actes que s’han realitzat durant l’abril i els actes programats per al maig. Vam gaudir de la visita de músics que han sortit fa poc a les seues bandes i mos van explicar les seves vivències. Gràcies a les i els músics de la Lira Roquetense, l’Agrupació Musical Rapitenca i La Lira Ampostina, per voler participar. I vam conèixer una mica més l’Agrupació Musical Rapitenca, la banda del mes, i l’existència de bandes de música a La Ràpita durant el segle XIX, de la mà d’Isabel Asensi, músic de l’AMR i experta en les bandes de la seua població. Mos vam quedar en ganes de més!

El pròxim programa serà el 25 de maig, en què coneixerem com s’organitzen les bandes al voltant de la Federació, i en què coneixerem una altra banda, l’Agrupació Musica.

Aquí teniu l’enllaç al programa: https://canalte.cat/programa/estret-de-magallanes/lestret-de-magallanes-dijous-27-dabril/

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.