Trobada de Clarinets d’Escoles de Música de la Província de Tarragona

La Lira Ampostina acollirà el proper 16 de març la segona edició de la Trobada de Clarinets d’Escoles de Música de la Província de Tarragona. Aquest esdeveniment, que va tenir un gran èxit l’any passat a Vila-Seca, té com a objectiu principal fomentar el creixement musical i la interacció entre els joves clarinetistes de la demarcació.

Tots els professors de clarinet de les escoles de música de la província estan convidats a participar, treballant amb grups reduïts d’alumnes i col·laborant en la interpretació de les peces conjuntes que es tocaran durant el concert final. A més, els alumnes tindran l’oportunitat de treballar conjuntament en grups de cambra i participar en un taller amb el reconegut Luthier de clarinets de Deltebre, Juan Miguel Alfonso.

Es preveu una participació rècord de més de 110 clarinetistes de la província, la qual cosa destaca l’entusiasme i l’interès creixent per aquest esdeveniment.

El punt àlgid de l’esdeveniment serà el concert final, que tindrà lloc a l’Auditori Octavi Ruiz a les 17:00 hores. Aquest concert no només serà una mostra del talent i el treball dels participants durant el dia, sinó també una oportunitat per a la ciutadania d’Amposta i rodalies de gaudir de la música interpretada pels joves clarinetistes de la província.

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.