West Harp Story

Pel pont de desembre hem anat a Llíria (València) per trobar-nos amb vells amics (o fer-ne de nous) i tocar el programa West Harp Story, inspirat en el musical West Side Story de Leonard Bernstein.

Un total de 22 arpistes estudiants i 7 professores hem viatjat des de diversos indrets de Catalunya per reunir-nos amb 26 arpistes estudiants de València i el seu professorat.

L’Ana Martínez Cano (professora del Conservatori de València) i els seus alumnes ens han acollit de manera esplèndida, com sempre, i la Banda La Primitiva de Llíria ens ha deixat les seves magnífiques instal·lacions per poder assajar i fer el nostre concert. També ens han acompanyat els cantaires del Cor Jove de l’Orfeó Atlàntida que s’han unit a la festa!

Divendres 6 de desembre ha estat el primer dia de feina: assaigs parcials al matí amb les arpes 5, 6 i 7, i a la tarda amb les arpes 1, 2, 3 i 4. Però els alumnes del matí també han tingut temps de fer un taller ofert per la Banda amb motiu de la celebració del seu 200 aniversari. 

A la tarda hem tingut una visita turística per Llíria per descobrir alguns dels seus secrets, començant pels monuments necrològics romans. També hem conegut els banys àrabs i d’altres racons de Llíria.

Diumenge al matí ha tingut lloc el concert.

Algunes imatges

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad