X Curs Internacional de Clarinet

Este cap de setmana, els dies 17, 18 i 19 de febrer, es realitza a La Lira Ampostina la desena edició del Curs Internacional de clarinet amb la professora Laura Ruiz Ferreres.

La Lira Ampostina organitza cada any, i ja des de fa 10, el curs internacional de clarinet, amb la professora Laura Ruiz Ferreres, catedràtica a l’Hochschule für Musik und Darstellende Kunst de Frankfurt i clarinet solista de l’orquestra britànica Oxford Philharmonic.

El curs atén aspectes com les tècniques d’estudi, les tècniques de respiració, els efectes en la música contemporània, el coneixement dels dos sistemes de clarinet existents (francés o Boehm i alemany o Oehler) i la praxis interpretativa del repertori clarinetístic, tant orquestral, com concertista i cambrístic.

El curs es realitzarà amb acompanyament de piano; a més, es realitzaran classes de tècnica de l’instrument i repertori orquestral.

En l’edició d’enguany les inscripcions van quedar tancades abans de finalitzar el termini, amb una nombrosa llista d’espera d’alumnes interessats. La Lira Ampostina agraeix a la professora la impartició d’un curs d’estes característiques cada any a casa nostra, i ens sentim orgullosos que els nostres músics assoleixin fites de tant prestigi, arribant a ser referents internacionals, duent el nom de La Lira i d’Amposta per tot el món.

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.