XI Festa del Mercat a la Plaça

Els dies 17, 18 i 19 de maig s’ha celebreat la XI Festa del Mercat a la Plaça d’Amposta i com no podia ser d’altra manera diferents components de Societat Musical de la Lira Ampostina hi ha participat. La banda i la Coral de la Lira van participar en l’acte inaugural on s’homenatjava el centenari de l’Himne Oh! Amposta del compositor ampostí Joan Suñé. Per cloure l’acte inaugural de la Festa el Cor de la Lira Ampostina i la Coral Aquae de la Fila van interpretar l’Himne acompanyats de la Banda de la Lira Ampostina i la Unió Filharmònica. Dissabte 18 la Banda de l’Escola de la Lira va oferir un concert a la plaça Ramon Berenguer IV on es realitzava l’activitat dels Jocs Tradicionals. Diumenge 19  la  Banda de la Lira realitzar una rua pels carrers de la Ciutat i una representació de la Banda de la Lira Ampostina va oferir un Concert Serenata amb un repertori musical variat a la plaça Carasol.

Al llarg d’aquest tres dies de Festa membres de la Societat Musical La Lira Ampostina han portat la Fonda del Músic on s´ha ofert bon menjar i música en directe als visitants de la Festa del Mercat. Les actuacions musicals han estat a càrrec d’alumnes i mestres de l’Escola i Centre Professional de Música de la Lira Ampostina, així com també alguns músics convidats. Les actuacions van ser diverses: Orquestra de Clarinets, Trio de Vent, Duet de Flautes, Aula de Trombons, Quintet de vent Mediterrani, Quartet de saxofons…

Per acabar fer un AGRAÏMENT molt merescut a tothom per fer-ho possible: GRÀCIES.

Algunes imatges cedides per Joaquin Forcadell

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.