XXI Cicle Amposta de Banda a Banda

El 4 de febrer torna una nova edició del cicle Amposta de Banda a Banda a La Lira Ampostina, la XXIa. Després d’un any sense celebrar-se, la Societat Musical La Lira Ampostina, reprèn un cicle únic al territori i al país, en el qual podem gaudir de la música de banda, amb formacions de fora del territori, habitualment del País Valencià.

En esta edició tornarem a comptar amb la presència de la música de banda del País Valencià, de la Banda Simfònica Municipal de Castelló, i per primer cop en la història del cicle, comptarem amb la presència d’una banda basca, la Banda Simfònica de Musikene, el Centre Superior de Música del País Basc (Donostia-San Sebastián). Totes dues bandes ens oferiran programes interessants i exigents, que faran gaudir molt el públic.

El dia 4 de febrer serà la Banda Simfònica Municipal de Castelló l’encarregada d’inaugurar el cicle, sota la direcció de Marcel Ortega i Martí. La banda comptarà, al final del concert, amb la col·laboració del grup de dansa Paracota i de Guardet i la rondalla Suc d’Anguila, oferint unes jotes de rondalla de les Terres de l’Ebre.

El dia 4 de març serà el torn de la Banda Simfònica de Musikene, sota la direcció de José Antonio Guerrero González. Este serà el concert de la segona de les estades que fan els alumnes del cicle superior de Musikene durant el curs, i serà un concert molt especial. En este concert, l’alumne Jorge Esteban Larreina, al saxofon, interpretarà una obra com solista, després d’haver estat seleccionat entre l’alumnat del centre per fer-ho. I l’obra que interpretarà serà una obra molt coneguda a Amposta, el Concert d’Amposta, per a saxofon alt i banda, escrit per Adolf Ventas, estrenat en el seu moment per la banda La Lira Ampostina, amb el mateix compositor com solista.

Finalment, el dia 1 d’abril, la Banda Simfònica de La Lira Ampostina, sota la direcció de Sergi Costes Ferré, clourà el cicle coincidint amb el seu concert de primavera.

Es poden adquirir entrades per als concerts del febrer i de març, i es poden reservar les entrades gratuïtes per al concert d’abril, al web https://laliraampostina.com/entrades o a la secretaria de La Lira.

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.