El nostre centre participa en el CorArts 2024

La Lira Ampostina continua apostant per una educació participativa i integradora, demostrant-ho a través de la nostra participació destacada en el CorArts 2024, una de les trobades musicals més rellevants de Catalunya en l’àmbit de l’educació secundària. Aquest 30 d’abril de 2024, el nostre centre ha estat un dels protagonistes d’aquest esdeveniment de renom.

Més de quatre mil cantaires procedents de tots els racons del país han unit les seves veus en aquesta iniciativa, que ha inclòs 9 concerts celebrats arreu del territori, amb l’acompanyament de grups instrumentals de diversos conservatoris. Aquest any, el CorArts 2024 presenta “La veu de la Terra”, una producció del Camp d’Aprenentatge Pau Casals del Vendrell i el Petit Taller de Cançons, que aborda la urgent problemàtica del canvi climàtic.

La joventut del món s’ha manifestat fermament a favor de la lluita per conservar el nostre planeta, i aquesta proposta musical és una expressió més del seu compromís. A través d’aquest esdeveniment, milers de veus s’uneixen en una sola per preservar el medi ambient, mostrant el poder de la música com a vehicle per a la conscienciació i el canvi social.

Celebrem, doncs, el compromís i l’empenta dels joves i docents participants, renovant el nostre compromís perquè la música continuï sent un espai de joia, comunió i aprenentatge.

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.