La banda simfònica de la Sociedad Unión Musical Artística de Sax participa a Amposta de Banda a Banda 18a Edició.

La banda simfònica de la Sociedad Unión Musical Artística de Sax (Alacant), va visitar el passat dissabte l’auditori de La Lira Ampostina en el segon concert del cicle Amposta de Banda a Banda. La banda, sota la direcció del mestre José Antonio Antolín, va presentar un programa atractiu que va rebre una forta ovació del públic.
A la primera part la banda va interpretar el pasdoble “Soñando el mar”, de Manuel Morales Martínez, Poema Sanférmico, de José Vicente Egea, i els temps 3r i 4t de la número 3 de James Barnes. A la segona, el pasdoble Antonio Estevan López y Maria Gil Herrero, d’Óscar Navarro, el Mambo Giménez Ganga, d’Óscar Navarro i el poema simfònic Artal de Alagón, de Miguel Villar, poema inspirat en Artal de Alagón, fill del comte Guillem de Cardona, mort en la primera incursió cristiana a Sax per conquerir el lloc ocupat pels musulmans.

Va finalitzar el concert amb l’himne ¡Viva San Blas!, pasdoble de Miguel Villar, el qual fou acompanyat pel públic amb palmes al compàs de la batuta del mestre José Antonio Antolín.

Imatges cedides per Joaquin Forcadell

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.