Finalitza el IX Curs Internacional de Clarinet

Durant els dies 8, 9 i 10 d’abril s’ha realitzat a les instal·lacions de La Lira Ampostina el IX Curs Internacional de Clarinet, en el qual, la clarinetista ampostina, Laura Ruiz Ferreres, catedràtica a l’Hochschule für Musik und Darstellende Kunst de Frankfurt am Main, professora a l’Escola Superior de Música Forum Musikae de Madrid i clarinet Solista de l’orquestra britànica Oxford Philharmonic, ha impartit classes magistrals a un total de dotze alumnes de diferents nacionalitats.

El curs ha tornat després que la pandèmia ho impedís, i de nou supera les nostres fronteres, donant la benvinguda un any més, a alumnes de grans escoles superiors nacionals i internacionals.

Dintre d’aquest clima internacional i multilingüe, els alumnes han pogut aprendre aspectes tècnics, de repertori solista i orquestral. La professora destaca el bon ambient i la gran companyonia entre els alumnes que durant estos dies també han conviscut, conegut la banda de música de la Lira, així com la nostra ciutat i territori.

El curs, sorgit en moments de dificultats econòmiques de la Societat, fou concebut com un curs benèfic. En l’actualitat es manté esta finalitat, i els honoraris de la professora, a més de part de les inscripcions dels alumnes són donats a l’entitat, per col·laborar amb l’escola de música de la Lira Ampostina.

Des de la Lira Ampostina volem agrair la generositat i la feina de la professora Laura Ruiz Ferreres, i la confiança dipositada per l’alumnat que ha participat en el curs. També volem expressar la nostra satisfacció pel fet que artistes de renom, que iniciaren el seu camí musical al nostre centre, mantinguen el vincle amb la que sempre serà casa seva.

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.