ESCOLA | Musicoteràpia per a famílies i nadons

Connecta amb tu mateix/a i amb el teu nadó a través de la música! 

Qui guiarà les sessions?

Les sessions aniran a càrrec de la Romina Rótulo, pedagoga i musicoterapeuta, dues professions que li permeten ajudar a treure el màxim de les persones.

La Romina s’ha format en psicologia i intel·ligència emocional i s’ha especialitzat en el Musicoteràpia Focal Obstètrica de Gabriel F. Federico (MTFO).

El seu objectiu com terapeuta és que tu aprenguis a cuidar-te durant l’embaràs, que et connectis amb el teu bebè i que visquis de manera més conscient aquesta etapa de la vida tan bonica i reptadora. 

Què és la musicoteràpia?

La musicoteràpia és una disciplina científica en la qual s’utilitza la música i els diferents elements per assolir objectius que millorin la qualitat de vida de les persones. 

Què aconseguiràs?

– Estimular el desenvolupament emocional, cognitiu, social i físic del bebè.

– Ajudar a reduir l’estrès del bebè i del seu/seva cuidador/a.

– Afavorir la creativitat i la imaginació.

– Ajudar a crear i establir de manera sòlida hàbits i rutines.

– Afavorir la comunicació, la socialització i potencia el vincle entre el bebè i els seus cuidadors.

– Estimular el cervell per desenvolupar el raonament, la resolució de problemes i les funcions executives (memòria, presa de decisions, flexibilitat, concentració…)

– Ajudar al desenvolupament motor.

– Afavorir l’adquisició del llenguatge.

– Molts més beneficis!!

Preguntes freqüents:

És necessari saber música per apuntar-s’hi?

No. Tot i que l’eina principal és la música, no necessites tenir coneixements musicals ni dominar cap instrument, ja que la música s’utilitza com un mitjà d’expressió.

Quines activitats farem a les sessions?

Farem visualitzacions, seleccionarem i crearem cançons per al teu bebè, tocarem instruments musicals, cantarem i farem altres activitats per comunicar-te amb el teu bebè.

Quan i on es faran les sessions?

Les sessions es faran a la seu de La Lira Ampostina en dissabte pel matí.

El curs de musicoteràpia per a famílies i nadons a les 10:00 h. (Durada d’una hora)

Com em puc inscriure?

La inscripció es pot fer a la secretaria de La Lira Ampostina, al carrer Francesc Casanovas, 44 (43870- Amposta), en horari d’oficina, (De dilluns a divendres de 9h a 13h i de 16h a 19h), durant tot el curs acadèmic. 

Connecta amb tu mateixa i amb el teu bebè a través de la música! 

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.